sunnuntai 11. kesäkuuta 2023

2 melkein-nollaa

Eilen oli rauhallisen metsälenkin ja pienen uintipulahduksen vuoro. Olen jatkanut Giblin hytkyttelyjä ja arven manipulointia, venyttelyt olen toteuttanut kisoissa. Tämä kisaputki tekee nyt sen, että isommat lihastreenit on pakko lykätä.

Tänään oli 3 rataa. 

  1. agilityrata oli Aneta Obrusnikovan. Meni aivan pieleen, moninkertainen hylkäys, Gibli kaatoi siivekkeenkin (koska joku oli edessä). Hylkäys.
  2. hyppyrata oli Jari Suomalaisen käsialaa. Tiputettiin 2. tai 3. rima ja lopussa olin vähän unohtaa rataakin. Siellä tuli todella kiire, oli myös putki-hyppy-erotteluja. Ei olisi kannattanut tiputtaa rimaa. Voitettiin vitosella, reilun 5 sekuntin erolla seuraavaksi tulleeseen. 
  3. agilityrata jää mieleeni ikuisesti epäonnistumisen merkeissä. Heti kolmantena oli keinun jälkeen takaakiertohyppy, jolta piti ehtiä hyvin jatkoon. Takana oli putki, mutta poissa koiran laskeutumislinjalta. Tämä sai minut yrittämään persjättöä sen sijaan, että olisin tehnyt valssin, jolla oli riski, että "ei-valuvana" olisi ohjannut koiran takaakiertoon seuraavalle hypylle. Noh - Gibli imeytyi putkeen kuitenkin. Loppurata tehtiin tietysti nollaa eikä niitä nollia monta tullut.

Ei kommentteja: