sunnuntai 9. heinäkuuta 2023

Hyl - hyl

Giblikki Tomban kanssa olin ilmoittautunut kahteen starttiin. Tuomarina oli Liljegren, jonka radoilla en muista aiemmin olleeni. Nämä olivat taas sellaisia ratoja, joita täytyi ihan tosissaan opetella. Lisäksi radalla oli leijeröinnin paikkoja, esim. hyppyjä oli edessä.

1. radalla (video) (videon kopiointi sallittu) Gibli tiputti eka riman, oli sivuttaisirrotus ja kait tein jotakin äkillistä. Tosin olisi Gibli saanut riman hoidella. Sen jälkeen koirakultani irtosi hyvin ja pääsin leijeröimään. Lopussa hää irtos kauempaan putkeen, mistä hylkäys. Oli omatkin hanskani siinä vaiheessa jo tipahtaneet, oikeasti jo eka hypyn jälkeen.

2. agilityradalla edellinen koirakko treenasi ja treenasi, rimoja ja puomiakin ainakin 3 kertaa. Monien tuomareiden "1 treeni" -ohje on passeli tällaista ajatellen. No Giblin kanssa aika alussa saatiin kielto, kun en työntänyt tarpeeksi selkeästi pois päin hypättävälle hypylle. Myöhemmin uusin vippaushypyn ja sitten sen puominkin kerran. Hylkäys siitäkin.

Vihloi iskiakseen molempien starttien jälkeen. Kiittelin itseäni, etten ollut kolmelle startille ilmoittautunut. Sekä kivun että motivaation takia. Iloinen olin Giblin irtoamisista, muuten jäi kyllä työstettävää.

(c) Koirakuvat.fi

Ei kommentteja: