sunnuntai 15. lokakuuta 2023

Ei se ainakaan yrittämisen puutteesta kiinni jää

En aio joka viikonloppu kisata kaksia kisoja tai 5 starttia. Toisaalta treenaan vain kerran viikossa, joten kokonaiskuormitus ei lie ole älytön. 

  1. Andersin hyppäri. Yksi suosikkituomareistani. Gibli tiputti 2 rimaa radan alkupuolella. Mietin, onko koiruus jumissa, koska mielestäni en ollut edessä. Videon perusteella saatoin edessä ollakin. Harmi ne rimat, puhtaalla radalla oltaisiin saatu 19 ranking-pistettä, koska jäätiin voittajasta 0,47  sekuntia. Näitä rimoja on nyt alkanut tipahdella aika ajoin. Etenemä 5,25 m/s, sij. 4. Stream kesken, mutta tässä linkki, ehkä ei toimi jatkossa. Gibli muuten yritti "meloa" keppien alkuun, sitten etujalat menevät sekaisin. Tämähän on edistystä, jos jaksaisi niin kaikki 12 keppiä.
  2. Heinon hyppäri. Näytti etukäteen meille mahdottomalta, ja sitä taisi olla muillekin. Nytkin rima heti alkuun, kepeille mennessä. Käännähdin nopsaan, liekö Gibli siihen reagoinut? Aivan loppuun saakka mentiin vitosella, kunnes hypättiin maalihyppy väärin päin. Hyl. Voi olla, että tämä linkki vie väärään, koska kisat ovat vielä kesken. Päivitän myöhemmin.
  3. Heinon hyppäri. Samaa vaikeusastetta kuin edellinen. Putkiansoja ja ohjaajan edessä hyppyjä. Gibli lurahti putkiansaan kerran ja lopun vippauksessa otti väärän hypyn. Tällä radalla ei tietenkään tullut yhtään rimaa alas. Linkki.
Hyvää: 
  • Sivuirrotus startissa
  • Pujottelu
  • Ohjattavuus
  • No nyt maistui putketkin, eilen tuli kielto viime tipassa

Ei kommentteja: