sunnuntai 4. helmikuuta 2024

0 ja 10

Ajattelin eilisen kisan olleen ikään kuin treeniä. Tosin siellä meni 3 tuntia matkoineen, jos miettii kokonaisrasitusta.

Tänään olimme Muotkan hyppärillä ja agilityradalla. Hyppyradalla oli pähkäiltävänä jo ensimmäinen hyppy: kumman siivekkeen kautta kierrättää koira, jotta kisakaveri ei ampaise putkeen. Toinen pohdintakohta oli minulle hyppy 4: viski vai takaakierto-päällejuoksu-persjättö. Valitsin jälkimmäisen ja päätin olla tarpeeksi edellä. Viskissä olisin voinut viedä Giblin hypyn ohi ja edessä näkyvä putki olisi ollut suoraan linjalla. Seuraava muistutuskohta oli itselleni ennen keppejä, jotta annan Giblille tilaa. Viimeisin ajatusnystyjä hierova kohta oli toiseksi viimeisin hyppy, koska takana vaani taas putki. Ajattelin, että valssaan, jos olen ajoissa. Jos en ole ajoissa, otan Giblin huomion muuten. Valssi oli ehkä vähän myöhässä, koska Giblin jalka rapsahti rimaan. Rima onneksi kesti kannattimillaan, joten radalta tuli sujuva nolla, jolla 2./43. 5,75 m/s. Ajan perusteella yksi parhaita ratojamme. Tämän linkin pitäisi viedä live streamin oikeaan kohtaan. 

Agilityradalla Gibli otti vitosen puomin alastulolta, mitä en huomannut. Puomin jälkeen en leikannut takana tarpeeksi, joten Gibli käännähti väärään suuntaan. Uskalsin tehdä persjätön A:n jälkeen. Kepeille menon sössin itse. 10 vp siltä radalta. Tässä on linkki.

Ei kommentteja: