lauantai 10. helmikuuta 2024

Hyl ja 0

Pakkasta oli ennustettu 12 astetta ja mietin, lähdenkö kisoihin ollenkaan. Sitten päätin lähteä koittamaan yhden radan ja jos Gibli nostelee tassujaan tai auto jäätyy, lähdetään pois eka radan jälkeen. Odottamista ratojen välissä oli luvassa hyvin vähän. Jätin auton takakontti aurinkoon päin ja yllätyksekseni autohäkissä oleva lämpötilamittari näytti 12-15 lämpöastetta, joten Giblillä oli hyvät oltavat ja ennemminkin häivähti huoli, että koira läkähtyy kahden loimen sisällä.

Eka rata oli Kermisen hyppäri ja olisi ollut täysin mentävissä, mutta keksin järkevät ohjausratkaisut vasta radan jälkeen. Gibliltä tuli yksi rima, kun olin edessä ja loppusuoralla vedin riman väärälle puolelle. Linkki on tässä.

Toisella radalla odotti Kankaan agilitykuviot. Päätin panostaa kontakteihin, koska niistä on tullut virheitä viime aikoina. Jouduin taiteilemaan myös poispäinkäännöksen, mikä ei ole ollut meidän bravuuri viime aikoina. Kiltti Gibli ohjautui nätisti ja malttoi kontaktit, joten 0 ja sijoitus 4. Nopeimmasta nollasta jäätiin 2,4 sekuntia, joka ei pysäytyspuomilla ole huono. Linkki videoon on tässä

Olen viime aikoina äimistellyt jälleen yhä reippaammaksi käyvää tapaa, jossa virhettä korjataan radalla ottamalla samaa kohtaa uusiksi parin esteen takaa useampaa toistoa kaihtamatta. Eilen ilahduin, kun tuomari vihelsi pilliin ja käski ulos tällaisen hinkkaajan.

Ei kommentteja: