tiistai 9. heinäkuuta 2024

Iltakisat

Olimme 2 lähdössä. Se on vähemmän kuin 3. Tämä kesä menee käytännössä treenaamatta. Tai siis treenaamme kisoissa. Tuomarina oli Minna Räsänen, jonka radoilla en ole ollut aikoihin. Lämpötila oli hyvä, 21-19-astetta, aurinkoista.

1. hyppyradalla mietin 2. hypyn hyppyytystä kauemman kautta, jolloin Giblille olisi tullut suorempi linja edetä. Kulma riman päällä olisi ollut hankalampi, joten kierrätin siivekkeen ympäri. Kepeille mennessä koiraa oli pakko vetää kauemmas, muuten oli toisessa välissä. Mietin myös renkaan ohjaamista. En ole tehnyt ennen päällejuoksua renkaalle, mutta nyt tein. Ennen putkea oli siivekkeen ympäri kierrättäminen, mikä vei myös aikaa pitkine lenkkeineen. Toiseksi viimeisellä hypyllä olisi myös ollut siivekkeen ympäri kierrättäminen, mutta Gibli hyppäsi ristiin. Sain ongittua kuitenkin oikein maalihypylle. 0 siis, mutta aika ei ollut kovinkaan hyvä, -7,47, 4,73 m/s, sijoitus 8./24. Jäimme 3,4 sekuntia nopeimmasta tuloksesta (5 vp). Video on tässä.

2. hyppyradalla otin toiselle pakkovalssin. Pelkäsin jälkimmäistä siivekettä, mutta Gibli hyppäsi siististi. Kolmannelle hypylle mennessä sokaistuin, aurinko paistoi matalalta. En valssannut, vaan leikkasin takaa hypyltä kepeille. Loppu mentiinkin suunnitelmien mukaisesti. Siltä 0, -8,05, 5,30 m/s, sij. 5. Jäimme 2,2 sekuntia nopeimmasta. Video on tässä. Kiitos taas Jere.

Ei kommentteja: