lauantai 27. maaliskuuta 2021

Huonoa ja hyvää

Olin juuri ottanut kuvan Giblistä seuran Vuoden maksi -agilitykoiran palkintopystin kanssa. Kuva on tässä. Ja valmistautumassa metsälenkille molempien koirien kanssa. Oli kaunis ilma tulossa.


Ja niin Lysti alkoi oireilla, kuten haimatulehduksessa aina ennenkin. Soitin päivystävälle eläinlääkärille, joka kehotti lähtemään heti, jotta ehditään tarvittaessa apteekkiin. Ajomatkaa oli 45 km. Otin molemmat koirat kyytiin, koska en tiennyt, miten pitkä reissusta tulee - ja banaanin itselleni lounaan sijaan. Nappasin viimeisimmän hoitoyhteenvedon mukaan. Eläinlääkäri ei ollut aivan vieras, hän on rokottanut Lystin elokuussa 2008. Lysti aristi taas etumahaa, mikä sopii siihen, että haimatulehdus on todellakin kehkeytymässä. Muuten koira oli vielä virkeä, mutta viimeksikin ystäväni romahti tunneissa. Annetaan nyt "kaikki lääkkeet" ja toivotaan, että menee ohi näin. Kotona juominen onneksi maistui. Tarvittaessa palaamme eläinlääkäriin viikonlopun aikana. Voi Lysti-kulta.

Eläinlääkärin pihassa

Autoilevan koiranomistajan perussäännöt: Pidä aina auto riittävästi tankattuna (oli). Hanskalokeroon voisit taas laittaa jotakin syötävää, esim. välipalapatukoita.

Ei kommentteja: