lauantai 13. huhtikuuta 2019

Lisää treeniä

Otin uusinnan keppejä. En nyt yrittänyt persjättöä. Opetin leluhäiriötä ja kirityksen kestoa. Giblistä tuli oikein ahnas kepeillä sillä tavalla. Jyrkkä takana leikkaaminen oli hankalaa.

Keinu menee ok.

A menee ok, mutta en otattanut vauhtia. Luultavasti valheellinen uskomukseni esteen osaamisesta karisee, kun vauhtia tulee lisää.

Puomin ylösmenot osuivat, mutta alastulolla G ei pysähdy oikeaan kohtaan. Toisaalta en tiedä, vaadinko pysähtymistä sittenkään. Blaah. Lopuksi Gibli tipahti puomilta. Se ei sitten sillä kerralla ottanut ylösmenokontaktia ja kääntyi puomin päällä. Muutaman haparoivan askeleen jälkeen se muljahti alas kumirouhekasan päälle osin kyljelleen. Jää nyt nähtäväksi, ottiko pahemmin osumaa vai selvittiinkö säikähdyksellä. Mitään ei liikkeessä huomaa, mutta aineksia olisi.

Illalla tottistelin Giblin kanssa kadulla. Naapuri ja hänen kaksi pyöräilevää naperoaan tarjosivat häiriötä. Toistaiseksi Gibli on tehdessään hiljaa. Muutenhan siitä saisi ehtymättömän sumusireenin mihin tahansa valtamerilaivaan.

Ei kommentteja: