lauantai 3. huhtikuuta 2021

78 106 - 212 - 52 - 846 - Ulkoilua ja agilitya

Latujen kunnossapito lopetettiin virallisesti osalla laduista, joten ne vapautuivat kävelyteiksi. Onkin ollut hankala etsiä sopivia ulkoilupaikkoja. Metsäpolut ovat upottaneet salakavalasti, hiekkatiet olleet kuraisia ja suolaisia, kävelytiet täynnä sepeliä eikä jäälle ole ollut menemistä ilman uimavalmiutta. Niinpä olemme nyt nauttineet hyvistä ilmoista tampattujen ja sopivan kovien ex-latu-urien päällä. Lysti on ollut ihanan pirteä. Tässä Lysti piehtaroi ja ajattelen katsellessani, että jokainen näistä sekunneista on Lystille hyvää elämää.

Olen lantrannut Lystin ruokaa, puolet on nappulaa, puolet riisiä. Nappulassa on 12 % rasvaa, virallisissa haimaruuissa 7-8 % rasvaa. Kaikissa haima- ja gi-ruuissa on jotakin Lystiä allergisoivaa enkä pelkällä riisillä ja seitillä ja joillakin vitamiineilla saa tarpeeksi ravintorikasta ruokaa. En tiedä, osaako haima erotella, että "tässä nappulassa on rasvaa 4 % liikaa ja tässä viereisessä riisissä rasvaa 0 %", vai laskeeko haima, että keskimääräinen rasvaprosentti on nyt sopivan alhainen. Luulen, että haima laskee rasvan kokonaismääränä.

Illalla kävin Giblin kanssa hallilla treenaamassa sylkkäreitä ja tuplasylkkäreitä. Videoin taas ja katsoin jälkikäteen, miten koira menee just sinne, minne rintamasuuntani. Muista palkata kaikki pätkät!

Ei kommentteja: