torstai 13. toukokuuta 2021

Seuraavat kisat

Olin Giblin kanssa Jari Suomalaisen radoilla. 

  1. Agilityrata meni ihan pieleen. Olin joka paikassa myöhässä. Ehkä seitsemänkertainen hylkäys tms.
  2. Hyppyradalla oli käännöshypyn jälkeen kolmantena kepit, joiden sisäänmeno oli putken vieressä. Onnistui. Pujottelun jälkeen lähetin Giblin poispäinkäännöksellä putkeen ja oikaisin seuraavalle "hyppysuoralle", jonka lopulla olevan takaakierron teetin viskileikkauksella, seuraava suoraan ja sitä seuraava vippauksella, putkeen, rengas, hyppy poispäin (laukanvaihto), pääsin hyvin lähtemään ja ehdin ohjaamaan seuraavan takaakierron, miltä putkeen, okseri, putkeen, hyppy, seuraavalla hypyllä valssi, siivekkeen ympäri kierrätys ja maaliin. Gibli teki nollan, voitettiin rata ja saatiin hyppyserti. Etenemä oli 5,44 m/s.
  3. Agilityradalla ohjasin Giblin ohi pituuden, ja sitten putkiansaan, Gibli jätti kepit kesken, otin uudelleen, lopussa se liukastui yhden hypyn ponnistuksessa, onneksi vauhtia oli hyvin vähän, jos se jotakin auttaa. 
Pitää ottaa ihan kunnon sertikuva. Minusta vaan tuo raitapaita 
näyttää niin kivalle. :)

Lämmin sää yllätti, +24. Olin valmis lähtemään kotiin, jos Gibli kuumuu liikaa. Kävi kuitenkin vilvoittava tuuli, auto pysyi yllättävän viileänä ja kisat sujuivat nopeasti. Laitoin kisakaverilleni varmuuden vuoksi oman kastellun paitani. Koira kesti läähättämättä, joten menimme kaikki 3 starttia. Mainittakoon vielä tällaisista erityisajan kisoista, että hallissa sai olla vain 3 seuraavaa koirakkoa, muuten oltiin ulkona rataan tutustumista lukuun ottamatta. Rataan tutustumisessa oli max 15 koiraa, hyvä niin.


Lysti nautiskeli kotipuolessa vapaaneidin elämästä ja huolenpidosta.

Ei kommentteja: