sunnuntai 11. heinäkuuta 2021

5 ja hyl

Aamustarteissa Giblin kanssa, oli kivat Kaukisen radat. Teki mieli hakea tuntumaa. Jännitti, yrittääkö Gibli varastaa lähdöistä.

Eka radalla:

  • Gibli pysyi lähdössä. 
  • Toisen hypyn takaakierron hän haki kivan kaukaa, kolmannelle onnistui vastakäännös (halusin testata kisoissa), A hyvä. Laukanvaihto onnistui hyvin poispäin hypättävälle hypylle. Hyppy, putkeen ja kepeille. Keppien jälkeen päällejuoksu ja takana leikkaaminen. Putkeen, keinulle, valssi, jolla kompastuin! Siis kävin ihan maissa. Gibli ajautui hypyn ohi. Kokosin luuni, jatkettiin rataa, loppu hyvä, Gibli haki hypyn kaukaa ja tein persjätönkin. 5 vp. Harmitti kömmähdykseni! Gibli oli tosi hieno ohjattava.
Toka radalla:
  • Gibli pysyi hyvin lähdössä.
  • Toiselle hypylle siivekkeen ympäri, kolmannelle päällejuoksu, oli täpärä, Gibli tiputti riman. Kepit virheettömät, mutta vauhti tuntui hiipuvan. Takaakierto, putkeen, kauemman hypyn haku, takaakierto, putkiansa, joka selvitettiin, yksi takaakierto edestä päin, parilla hypyllä maaliin. 
  • Tällä radalla käytännössä lopetin ohjaamisen, kun huomasin Giblin vauhdin hiipuvan, minusta lämpö näkyy noin. Virallisesti oli varjossa 23 astetta, auringossa tietysti kuumempaa. Tuuli onneksi. 
Olen ostanut Cool on trackin ja lisäksi mukana oli vanha froteeloimi. Kolmannelle en ollut ilmoittautunutkaan. Lysti oli paikallisessa "rapsutuskoneessa".

Ei kommentteja: