lauantai 8. kesäkuuta 2024

Kyläkisoissa

Kyläkisoja mainosti siis itse kisajärjestäjäkin. Hiekkatien päässä oli kisapaikka keskellä metsää, miellyttävästi varjojen keskellä. Ei ollut hellekään. Tuomarina oli Wutrich. Siitä on aikaa, kun olen viimeksi ollut hänen radoillaan. Voisin mennä uudelleenkin. Ei ollut radoissa vika. Minussa oli, ja Giblissäkin vähän. Tassun haava näyttää jo hyvin umpeutuneen, en silti mennyt vielä agilityradalle (peruin varmuuden vuoksi).

Eka hyppärillä toinen hyppy oli takaakierto pitkittäin vinosti. Aiemmissa kisoissa Gibli on tiputtanut riman, jos työnnän taakse, joten kokeilin nyt pakkovalssia. Tuli rima alas ja koira osui siivekkeeseen. Luultavasti kiirehdin näissä alta pois ja kolmannelle esteelle. Rakensin hypyn uudelleen. Myöhemmin Gibli ei irronnut kahdelle kauempana olevalle hypylle.

Tokalla hyppärillä Gibli tiputti 2 rimaa, toisen ennen putkea, jonne kiirehdin, ja toisen ennen keppejä kulmassa, kun käskytin kepit juuri ponnistushetkellä. 10 vp, 5,27 m/s, sijoitus 7. 

Giblin ilmavara on vähentynyt minimaaliseksi eikä mitään häiriötä saisi olla. Saisi Gibli tarkempi olla, mutta niin pitäisi olla minunkin.


Ei kommentteja: