sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Kisaputki jatkuu

Lystin kanssa jatkettiin tänäänkin. Hellettä oli taas, 28 lämmintä. En valita, mutta koiran viilennys mietitytti. Onneksi kisat olivat reippaasti etuajassa ja pääsin miltei heti rataantutustumiseen, kun olin kisapaikalla. Salme Mujunen oli suunnitellut kivat radat. 

Eka radalla toinen ja kolmas hyppy oli takaakiertoja, siitä kepeille suht suora linja. Niiltä putkeen, miltä hyppy, taas pitkään putkeen, pari hyppyä ja keinulle, miltä 90 asteen kaarros mutkaputkeen, hyppy, miltä 90 astetta A:lle. Tähän saakka meni aivan suunnitelmien mukaan. A:n jälkeen oli 2 slalomia, vähän sekosin askelissani, Lysti tuli väärälle puolelle minua. Spontaanisti heitin sen sylkkärillä toiseksi viimeiselle hypylle ja maaliin nollalla. Aika riitti toiseen sijaan, hyvä Lystikki!

Toisella radalla oli paljon putkia ja ansaputkia Lystin kanssa. Alkusuoralla oli hyppy, rengas ja pituus, minkä jälkeen ammotti suora putki, mutta käännyttiinkin 90 astetta keinulle. Se meni hyvin kahdella kädellä kääntäen. Keinun jälkeen oli takaakierto, jonne työnsin tavallisesti. Siitä A, jonka edessä oli putki. Otin Lystin kahdella kädellä pyöritykseen, koska sivulla kuului käydä hyppäämässä rima. Pyörityksen jälkeen oma kompassini haki vähän suuntaa ja niin Lystikin. Kepeille lähetettiin ahtaaseen paikkaan ja taas sain tungettua Lystin toiseen väliin. Voi turkanen sentään! Siitä jatkettiin putkeen, jonka jatkeena oli toinen putki, jonne ei kuulunut mennä. Kahdella kädellä otin Lystin ensimmäisen putken päästä haltuuni, kahdelta hypyltä putkeen ja sen jälkeen luukutettiinkin 4 putkea, hyppy ja maalihyppy. Vitonen tuli, en tiedä sijoitusta, mutta eipä sillä ole merkitystäkään.

Olen erittäin tyytyväinen siihen, että sain jälkimmäisellä radalla Lystin kuuntelemaan, vaikka meille ansaputket ovat olleet vaikeita. Itseäni en lakkaa soimaamasta viikonlopun keppivirheiden vuoksi.

Ei kommentteja: