lauantai 29. elokuuta 2015

If you wanna be bad ya gotta be good

Bryan Adams laulaa noin tässä *KLIK*. Laulu on omistettu Lykylle, joka tänään kotikisoissa voitti ekan kakkosten radan. Alla on video. Ensimmäiset 3 hyppyä ei näy, koska antamastani kamerasta loppui akku. Onneksi oli nokkela kuvaaja. :)


Seuraavalla radalla Lykky oli lähdöstä varastamassa, kiikutin sen takaisin. Tuomari antoi luvan startata uudelleen. Radalla oli käännöskohtia, jotka oli pakko ohjata takaa. Niissä olin huono, jarrasin liikaa, jolloin Lykky pyörähteli. Se myös ampaisi alastulokontakteilta ennen aikojaan. Kolmannella radalla koira varasti lähdöstä ja vein sen suihkuun.

Hyvää koko päivältä:
  • 0-tulos
  • Rimat
  • Ylösmenokontaktit
  • Kepit
Huonoa:
  • Alastulot kontakteilla
  • Varasti lähdöstä
  • = Hallintaongelma

***

Kaularankani ei todellakaan voi hyvin. Sitä on tutkittu lisää. Joku (pullistuma?) painaa hermoa. Päätä ei kärsi taivuttaa taaksepäin yhtään tai tulee (hermo)särky, minkä jälkeen niskaan polttaa eikä päätä tarvitse käännellä minnekään. Pahimmillaan kipu sähköttää sormiin saakka. En ennen ollut rekisteröinyt, että ihminen taivuttaa päätään taaksepäin, kun laittaa ripsiväriä, juo kupista viimeiset pisarat, luuttuaa pöytää tai ottaa lattialta jotakin. Nyt rekisteröin. Eilinen kisaaminen ei oiretta pahentanut. Mietin osallistumista pitkään, mutta päätin kokeilla, koska edellisen päivän treenitkään eivät tilannetta pahentaneet ja silloin juoksin ilman kauluria. Kisoissa kaulatuki oli. Sen kanssa ei pää juuri liiku, joten mm. persjätöt on pois laskuista.

Turhan tuttu rumba on jälleen alkanut: särkylääkkeet, röntgen, magneetti (tulossa), fysioterapia, kauluri ja sairausloma. Sukellan välillä syvälle synkkään veteen, mutta keuhkoissa on ollut ilmaa sen verran, että olen pulpahtanut pinnalle.

8 kommenttia:

Eeva kirjoitti...

Hyvä te hienoa! :)

Tosi kivaa lukea myös teidän vieheleikeistä edelleen täällä. :)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Juuh, vieheleikit jatkuu aina vaan.

Sara kirjoitti...

Onnea kisamenestyksestä! Suihkuun vieminen kiinnitti huomioni. Puhutaanko kirjaimellisesta suihkusta? Jos Hukkaa rankaisisi lähdössä varastamisesta tassupesulla, niin se ei varmasti varastaisi toista kertaa.

Toivottavasti kaulatilanne helpottaisi, tuo ei kuulosta kivalta.

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Koiruus sai vain kuvainnollisen suihkukomennuksen. Tuo taitaa tykätä tassupesustakin. Ehkä kananvalkuaisen tai salaatin syöttäminen saattaisi saada Lykyn ruotuun.

Kaula saisi tosiaan helpottaa.

Satu kirjoitti...

Huh, miten te olette hyviä. Ihan jäätävää, niin kuin nuoremmat sanoo. Tuskaiselta kuulostaa kaularangan tilanne - paranemista!

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Kiitos, mutta meidän tulostahti on aivan onneton.

Aika inhottavaa on olla kotona. Ei löydy asentoa, missä tekisi mitään. Selällään ei pitkään jaksa lukea tai plarata kännykkää. Ulkona en voi kävellä koko aikaa. :( Pitää varmaan ostaa kuunnelmia, joilla on nykyään varmaan joku modernimpi nimi.

Sarianne kirjoitti...

Onnea nollavoitosta!! :) :)

Ja tsempit oman kaulan kanssa. Toivottavasti sen kanssa helpottaa pian :/

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Kiitos paljon!