sunnuntai 23. helmikuuta 2020

Aamutreenit

Herättyäni join kahvit ja vedin kipulääkkeet (ne oikeasti auttaa, koska ilman lääkitystä polttaa niskaan koko ajan). Gibli sai 5 nappulaa ja sitten lähdettiin hallille. Jätin Lystin kotiin, koska myöhemmin mennään metsään.

Hallilla olikin aikamoinen kuhina, mutta ihan hyvään saumaan sain tehtyä treenikaverin kanssa radan.

Eka este oli okseri, jota tulee liian harvoin treenattua. 2-4:ssä ei ollut ongelmaa, ja kokeilin myös valssia 3:n jälkeen toiseen putkenpäähän. Onnistui sekin. 

Kepeille lähetys onnistui joka kerta. Eka kerralla menin keppien vasenta puolta, minkä jälkeen myöhästyin 8. hypyltä. Kokeilin kepeillä puolenvaihtoa takana leikaten. Se onnistuu, kun odotan, että Gibli on 3. kepin kohdalla, muuten lähti liikkeeni mukaan. Välistävedot 7-8 ok. 

10:lle oli tehtävä takaakierrolla vastakäännös, muuten reitti ajautui S:n malliseksi ennen rengasta. En ole vastakäännöksiä ennen Giblillä tehnytkään. Silti se sujui hyvin ja koira kääntyi tiukasti. Pimeä putkikulma löytyi hyvin.

Lopuksi vahvistelin kontakteja. Yksi A oli huono, jo ylösmeno siinä ja siinä, mutta alastulossa virhe pitkästä aikaa. Uusinnalla oli ok. 

Niin, vuoroa odotellessa tottistelin. Gibli oli hiljaa. Teetin seuruuta, jäävät, luoksetuloa. Alkaa tuntua siltä, että edistymme.

Ei kommentteja: