sunnuntai 2. helmikuuta 2020

Hyvin vähän agilitya ja tottelevaisuutta

Treenasin Gibliä perjantaina lyhyesti. 
  • Ohjelmassa oli kepit ja ansaputki keppien lopussa. Keppejä laitoin vain kuusi, jotta saatoimme treenata ydinkohtaa ilman turhia toistoja. Eka kerralla Gibli lurahti putkeen. Seuraavalla kerralla se hidastui miltei pysähdyksiin miettimään samassa kohtaa ja jatkoi pujottelua. Sen jälkeen koira pujotteli empimättä loppuun vauhtiaan hidastamatta, vaikka vaikeutin tehtävää. Lopuksi harkitsin keppien pidentämistä täydeksi tusinaksi, mutta maltoin mieleni.
  • Seuraavaksi tottistelin. Tuttua seuraamista, jääviä ja luoksetuloa. Nyt koira tuli luoksetulossa lähemmäs, vaikka palkka näkyi. 
    • Yritin erkaannuttaa sitä saalispalkastaan. Käsi ylempänä Giblin "yläosa" vain erkaantuu kuikuilemaan palkkaa. Jätin palkan maahan ja hyvästä paikasta ja kontaktista päästin palkalle. Sitten joskushan palkka odottaa jossakin autolla ja koira tekee hommia hiljaa ja täydellisessä kontaktissa.
  • Tokoilin myös Lystin kanssa, joka oli ihana kaveri.
Löydettiin uusi metsäpolku, jota tullaan astelemaan toistekin.

Niskassani on jatkuva polte. Vanhastaan tuttua akupunktiota kokeilen uudelleen, eka kerralla se auttoi poltteeseen. Toka kerran jälkeen vaste oli vaatimattomampi. Viimeisimmäksi ostin korkean cervical neck traction collarin, jolla saa välilevyn painetta vähennettyä. Se auttaa jkv, mutta ei sitä minnekään takin alle survo kukaan.

Ei kommentteja: