tiistai 26. tammikuuta 2021

Giblin treeni ja Lystin tassu

Jätin vajaa 2 viikkoa sitten Lystin siklosporiinin pois, koska näytti lumivarmalta - ja teki mieli otattaa kennelyskärokote, joka on mennyt vanhaksi. Lystillä on aika eläinlääkärille ensi viikolla selän/jalan takia. Laskeskelin, että muutkin rokotukset ovat menossa vanhaksi. Niistä osa vaatii siklosporiinin tauotuksen 2 viikkoa ennen ja jälkeen rokotuksen. Toivoin, että Lystin tassut kestäisivät tällä kertaa. No eivät kestäneet. Nyt on takatassussa kahden peukalonpään kokoinen rakkulan jälki. Tarkistin ne rokotukset. Ovat voimassa 12/22 saakka, sitä kennelyskää lukuun ottamatta, mikä ei ole niin pakollinen. Aloitin siklosporiinin uudelleen.

Giblin kanssa kävin hallilla.

  • Pujottelu niin, että jäin kauas sivulle/alkuun sujui hienosti.
  • Poispäinkääntö pujottelusta sujui hyvin, kun älysin jättää tilaa.
  • Putkesta putkeen ei sitten sujunutkaan. Siinä joutui osittain leijeröimään kepit ja hypyn, ja koira tuli kepeille tai hypyn yli. Ohjauksellisesti ei ollut ihme, koska niin koiran luonnollisesti kuuluikin tulla. Tajusin muutaman yrityksen jälkeen ottaa pois sekä kepit ja hypyn ja tehtiin pelkkiä putkesta putkeen siirtymiä. Ne sujuivat, mutta kaipaavat kyllä vahvistusta. Tässä on ollut työstämistä ennenkin, että siinä mennessä treeni ei mennyt hukkaan. Toisaalta, olisi pitänyt palkata niistä "virheellisistä" hypyistä.
  • Putki-kepit-erottelu toimi hyvin.
  • Puomilla pystyin olemaan hyvin edessä ja liikkuakin, ja Gibli silti otti ylösmenon. Taisi tulla 2 virheellistä ja 6 osumaa etäisyyksiä ja liikettä vaihdellen. Gibli täsmäsi jopa putkesta tullessaan, joten jäi hyvä mieli.

Ei kommentteja: