sunnuntai 19. joulukuuta 2021

0 - hyl - 0

Vielä oli yhdet kisat tälle vuodelle. Savioja tuomaroi.

1. agilityradalta 0, sij. 2. Tässä on Jeren ottama video. Onnistui mm. ulkokautta takaakierto kahdessakin kohtaa. Arastelin saksalaista ohjausta, koska viime kisoissa Gibli tiputti herkästi rimoja, jos olin edessä metrienkään päässä. Tällöin kisakumppanini laski ilmalennon aikana laskusiivekkeet (= takajalat) ja tiputti riman. Hapuilua oli nyt ennen keppejä edeltävää hyppyä, Gibli oli jo menossa pujottelemaan, käännähti takaisin.

2. agilityradalla tehtiin moninkertainen hylky ja kaadettiin mm. muuri onneksi hitaassa vauhdissa. Gibli meni heti alkajaisiksi putkeen, kun piti A:lle yms.

3. hyppyradalla tehtiin 0 ja jälleen sijoitus 2. Tässä on Jeren ottama video. Yritin jälleen varoa Giblin edessä olemista. Viimeisimmän putken jälkeistä ohjausta mietin pitkään, koska en halunnut rynniä Giblin eteen. Pakkovalssi ei siihen paikkaan kuulunut. Jotakin kummallista siinä tein, mutta Gibli ymmärsi. Kamalaltahan erityisesti tuo kohta näytti. 

Pohja on pehmeä, missä on hyvät puolensa. Olen kiitollinen, että Gibli piti rimat. Kontaktitkin sujuivat. Samoin kepit. Hyvä mieli.

Saas nähdä, miten korona vaikuttaa kisaamiseen alkuvuodesta.

Ei kommentteja: