lauantai 18. kesäkuuta 2022

Kisaputki jatkuu

En siis osallistunut senioreiden SM-kisoihin, kun en siitä alustasta tiennyt. Osallistuin sen sijaan kivituhkakentän kisoihin. Tuomarina oli Riikka Kankainen. Radoissa oli tekemistä, mutta toisaalta olivat myös soljuvia.

1. agilityradalla Gibli teki nollan ja sijoittui toiseksi. -10,19, 4,60 m/s. 

2. hyppyradalla myöhästyin rataantutustumisesta, kun sitä ei tehtykään pikkumaksien starttien jälkeen, kuten oletin, vaikka olin jo kisakirjeestä lukenut, että ei se niin mene. Ehdin kuitenkin tutustua jotenkin. Tuumin ennen suoritusta, että kierrätän yhden hypyn takaakierron "ulkokautta", jolloin rima ei ole koiralle niin pitkittäin. Koska radalla kuitenkin ehdin edelle, päätin kierrättää normaalina takaakiertona. Siitä rima. Myöhemmin käänsin valssin liian aikaisin, mistä kielto. 10 vp.

3. agilityrataa ennen satoi aika ravakasti, mutta onneksi pahin sade muuttui maltillisemmaksi meidän radan aikana. Siltä Gibli myös teki 0, millä sij. 5., -12,63, 4,91 m/s. Kärkeen jäätiin 5 sekuntia. Tehtiin ylimääräistä lenkkiäkin, mutta ei sentään 5 sekuntia. Pörrytin ja silittelin Gibliä.

Hieno kisaviikko takana!


Giblillä on ollut pitkään rasvapatti selässä, joka sellaiseksi tutkittiin ohutneulanäytteellä alkuvuodesta. Viime viikolla se lähti yllättäen kasvamaan. Pakkohan se on poistattaa, kun kolminkertaisti kokonsa. Sain leikkausajan tiistaille. Samalla heitin hyvästit metsä-uintiretkille ja kesäkisoille ja säälin Gibliä (ja kyllä itseänikin), kun taas on koira unessa ja pelottaa, mitä sieltä patista lopulta löytyy. Ja olisiko se pitänyt sittenkin poistattaa jo heti, mutta kun viimeisin vuosi on ollut yhtä sairauslomaa. No se patti nyt sitten räjähti itsestään ja talia siellä todellakin oli. Terv. Dr Paise. Minulla on käsitys, että ei sitä nyt tässä vaiheessa leikata, mikä nyt pelastaisi meidän kesän. Varmistan maanantaina. Ehkä sitten syksymmällä, jos on tarvis, ja samaan syssyyn voisi poistattaa hammaskiveäkin.

Ei kommentteja: