tiistai 7. kesäkuuta 2022

Lisää tassua ja kisat

Näyttää siltä, että Giblin tassut eivät kestä suolaa. Torstai-iltana oikeaan etutassuun tuli ihorikko, samanlainen vetistävä rakkulainen ihottuma kuin Lystillä aikoinaan. Sen parantelussa meni sunnuntaihin saakka. 

Sunnuntaina käytiin metsässä, minkä alta paljastunut uusi tassunahka kesti.

Eilinen oli lepopäivä.

Tänään oli Tuulia Liuhdon treeni. Ennen en ole hänellä käynytkään. Miellyttävä tuttavuus. Tehtiin kevennettyä harjoitusta, koska illalla oli kaksi kisastarttia. Oli ensimmäinen varsinainen kesäinen päivä ja varsin lämmintä. Gibli oli mainiosti kuulolla. Onnistui vippaus, persjättö x 2, pakkovalssi. Opin myös lähettämään Gibliä vähän paremmin ja näkemään, milloin se on linjalla, jolla pitääkin. Sain apuja myös takaakierrolta laskeutumisen edessä olemisen välttämiseksi. Läksyksi jäi putkelta eteneminen, mikä on ollut ohjelmassa ennenkin.

Illalla oli 2 starttia.

Agilityradalla Gibli tuli puomin jälkeen yllättävän herkästi ohjaukseen, joten saatiin hylkäys esteeltä numero 3. Lopussa sama hyppy jäi hyppäämättä putken edessä. 

Hyppyrata ei ollut vaikea, mutta tehtiin miljoonahylkäys. Kepeillä (nro 9) Gibli sekosi askelissaan, siihen saakka oltiinkin tehty nollaa. Aloitettiin kepit alusta. Sitten työnsin Giblin väärään päähän putkea, ohitutin pituuden, seuraava hyppy väärin päin, uusi yritys, siivekkeeseen osuminen ja taisi vielä viimeinen hyppy jäädä hyppäämättä. 

Onpahan taivahan tosi, että jos on ollut 5 viikkoa käytännössä treenaamatta, ei ole minkään sortin tatsia, miten koira menee. 

Tassut sentään näyttivät kestäneen. Ja ilma oli nätti ja passeli, 21 astetta ja aurinkoista.

Ei kommentteja: