sunnuntai 10. heinäkuuta 2022

0 ja hyl

Kisasimme Kari Jalosen radoilla. Olin ilmoittautunut kolmelle radalle neljästä mahdollisuudesta. Oli paljon kisaajia ja lähdettiin ihan lähtölistan loppupäässä n. 50. koirakkona, joten päivästä oli tulossa pitkä. Jo mennessä päätin, että kisaamme vain 2 rataa, mikäli mitään ihmettä ei tapahdu Oli 21-22 astetta lämmintä, vähän hautova ilma, aurinkoista, välillä pilvistäkin, ja tippui 3 pisaraa vettä. Minulla tuntui pieni hiki. Gibli pärjäsi hyvin. Auto oli varjossa ja vähän tuuleksikin.

Hyppäri oli hyvin sujuva profiililtaan. Ennen keppejä oli tiukka kaarros, joka meillä levahti. Tehtiin nolla, millä tultiin 8. sijalle, kärki meni 2,5 sekuntia kovempaa. Noita kiemuroiden levähdyksiä ei saisi tulla yhtään ja pitäisi ottaa joka paikasta ohjauksessa sekunnin kymmenykset pois. Saatiin noin 15 ranking-pistettä. Tällä hetkellä meidän rankingiin laskettu hitain 0-tulos on tuonut 10 pistettä, eli tuosta tuli noin 5 lisää. 

Agilityradalla oli toinen hyppy takaakiertona ja takana metrien päässä häämötti putki. Gibli sujahti putkeen. Olisi pitänyt käskyttää, kuten treeneissä just viimeisimmäksi opeteltiin. Olisi tullut kielto myös hypyn ulkokautta kierrätyksestä ja lopun haastavassa putki-putki-kuviosta olisi tullut toinen hylkäys. 

Koski vähän päähän (ukkosta ilmassa), joten toteutin ennakkosuunnitelmani ja ajeltiin kotiin.

Ei kommentteja: