lauantai 14. tammikuuta 2023

AGI-H3 ja rakkaudesta koiraurheiluun

Satoi vettä, ja sitä olikin luvattu ennustuksessa kahden pisaran verran. Välillä sade taukosi hetkeksi. Jos pitää valita, niin ehkä vesisade ja +3 on parempi kuin -15 kisaamisen kannalta. Jälkimmäisessä tapauksessa en lähtisi lainkaan. Mutta varsinainen koiranilma oli ja täytyy olla jonkinasteinen rakkaus koiraurheiluun, jotta kisaa tuollaisissa olosuhteissa. Halli itse oli varsin täysi, koska kisat meni kahdella kentällä yhtäaikaa. Pidin siksi maskiakin pitkästä aikaa.

Hyppyrata oli Anne Saviojan. Gibli ohjautui nätisti, pari lenkitystä tuli. 0, sij. 6. Gibli meritoitui AGI-H3:ksi uusien sääntöjen mukaisesti eli sellainen titteli tulee jatkossa nimen eteen.

Agilityradalla tuli 5. hypyllä kielto takaakierrossa ja myöhemmin Gibli imeytyi putkeen puomin sijaan. Olin keskittynyt varomaan enemmän vieressä olevaa hyppyä. Iloinen olen tällä radalla kontakteista noin muutoin ja keppien leijeröinnistä - ne Gibli pujotteli virheettä, vaikka välissä oli putki ja puomi. Hyl siis. Tavoite on liittää myöhemmin videot. 

Hyppyrata ja agilityrata. 

Ei kommentteja: