torstai 3. elokuuta 2023

A ja linkuttava Gibli

Satoi. Oltiin ulkokentällä ja treenin olin kaavaillut lyhyeksi. Lämmittelynä ohjasin etänä slalomin ja välistävedot kaukaa 20-senttisillä rimoilla. Gibli osasi heti. Tätä voisi joskus kokeilla kisoissakin. Olisiko A menty 8 kertaa? 1 x valssi alastulon jälkeen molemmilta puolilta ja 1 x persjättö molemmilta puolilta ja 2 toistoa epäkelvon suorituksen jälkeen. Paras rytmitys A:lle tuli lelu maassa (x 2). Tähän oli tarkoitus lopettaa treeni joka tapauksessa.

Gibli nappasi lelun ja alkoi ravata epärytmisesti. Katsoin aluksi, että keventääkö siksi, että lelun kahva osuu etujalkoihin, mutta ei. Oikea etunen arkoi soralla. Niin arkoi kotona betonilla ja asfaltillakin. Syynäsin kotona tassut. Aluksi en löytänyt mitään ja ajattelin, että nyt Giblin etupää on sökö, kyynärä tai olka tai joku jännevamma. Sitten löytyi räpylästä ison anturan vierestä hyvin pinnallinen verestävä laikku. Hölväsin sinkkisalvalla ja laitoin pumpulit ja kääreen päälle. Toivon, että ontuminen johtui siitä. Yleensä sinkkivoide kuivattaa 1-2 vrk:ssa. Jää nähtäväksi, käykö nyt niin. Olin kaavaillut 2 päivänä 2 kisastarttia viikonlopulle. Katsotaan, miten käy.

Tämä ei ole eka kerta, kun tuolta tulee tassuongelmia. Tiistaina kävin treenaamassa sisällä, ja ennenkin sieltä on ollut tuliaisina 1 tai 2 päivän päästä tassurikko, vaikka kuinka huuhtelisin tassut kotona. Pitäisi ilmeisesti huuhtoa jo paikan päällä (jos ei voi paikkaa välttää).

Ei kommentteja: