lauantai 21. joulukuuta 2013

Canicrossia

Vieläkään ei olla muutosta selvitty kokonaan. Vanha asunto saatiin sentään tyhjennettyä ja siivottua, mutta uudessakin on vielä tehtävää ja tavarat hakevat paikkaansa. Kaikki tavarat eivät ole edes päässeet pois jätesäkeistä ja laatikoista.

Agilitya ei olla treenattu yhtään. Vähän tokoilin Lykyn kanssa pellolla pari päivää sitten. Muualla oli kamalan liukasta. Ilmojen lämmettyä ja lumisateen jälkeen jäätikkö on pehmentynyt.

Ostin eilen itselleni uuden vetovyön, sellaisen, missä on jalkarenksut ja hassu housuosa takana. Kesällä ei muita housuja tarttekaan. Tässä on kuva, missä nämä hellehousut näkyy parhaiten. :p Lykyllä on ennestään vetovaljaat, joita ei ole käytetty - hmmm - yhtään. Onneksi ovat edelleen passelit.


Eilen ystäväni tuli kaveriksi. Hän talutti/vedätti Lystiä ja minä Lykkyä. 1,5 tuntia käveltiin ja juostiin. Pitkästä aikaa koirat pääsivät noin pitkälle lenkille. Tänään treenasin yksin molempien kanssa. Lykyn kanssa juoksin metsään, missä otettiin ylämäkivetoja. Se tuntui pikkuhangessa metsäpolulla turvallisimmalta. Lykky kiskoo ihan kiskomisen innosta. Harjoiteltiin myös hidastamista. Alamäissä on muuten liian hurjaa. Toivon, että selkä kestää. Jos kestää, aletaan ihan kunnolla treenata canicrossia. Nyt on kyllä jalat sellaista setsuuria, että huomisen lepään. Laskin tässä, että 3½ vuoteen en ole tuollaista hölkkää/juoksua harrastanut. Muinoin olen juoksennellut paljonkin. Koiran vetämänä lajiin tulee vielä uusi vaikeusaste. Voi olla, että huomiseen mennessä löydän uusia lihaksia. :D

Löysin rautakaupasta itselleni sopivan rukkasen. Koska pakettia täytyy kädessä pitää vielä 2,5 kk aina harrastaessa ja koirien kanssa, joku suoja oli löydettävä. Ta-daa, ei ole uunikinnas vaan työrukkasen sisälapanen. Älkää silti turhaan kadehtiko.


4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Onpa hienot vermeet! Varsinkin hellepöksyt ;)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Heh. Tulee juhannustaiat tehtyä samalla juoksulla. :)

Sarianne kirjoitti...

Onnittelut hyvästä lajivalinnasta! :) Jäynä on ihan hulluna kaikkeen vetohommaan ja canicross ei ole poikkeus. Ei uskoisi, että siitä on minkäänlaista vetoapua, mutta kummasti lenkkivauhti kasvaa, kun ottaa Jäynän (13kg) vetoavuksi :)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Mutkat slaidissa ja liitäen kantojen yli...