keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Kesään valmistautumista

Västäräkki ilmaantui ja valitettavasti myös punkit kavereiden havaintojen perusteella. Lysti sai Exspotin niskaan, koska on sen sietänyt. Lykky ei litkuja siedä, joten koreilee nyt Seresto kaulassaan. 

Maanantaina molemmilla koirilla oli huilipäivä ja näyttivät nauttivan siitä. Illalla annoin molemmille hirvenluut kaluttaviksi. - Vähän koiramaisempaa hommaa ihmisten agilityn sijaan.Tiistaina käytiin pitkällä lenkillä.

Tänään otin Lykyn mukaani agilityhallille. Kokeiltiin slalomeita vähillä ohjauksilla, samoin vippauksia/venäläisiä ohjauksia ja päällejuoksuja niin, että etenin hyvissä ajoin. Kontaktit treenattiin myös. Niissä ei tietenkään ollut huomautettavaa, koska kyseessä oli vain treeni.

Työeläkelaitoksen osatyökyvyttömyyspäätös on ollut pöydällä 2,5 kk. Olen tehnyt täyttä työpäivää, mutta keventänyt viikkoa 1-2 vuosilomapäivällä per viikko. Jos en tule tämän kipeämmäksi, jatkan näin. Lomapäivät tosin loppuvat, mutta "otan sitten sairauslomaa", kuten virkailija tympeänä ratkaisuksi ehdotti.

2 kommenttia:

Sarianne kirjoitti...

Me ei olla vielä punkkeja bongattu, mutta se lienee vain ajan kysymys enää koska eka pitää nyppäistä irti :/

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Täällä on kavereiden koirilla ollut jo punkkeja kiinni. Ajattelin olla odottamatta ekaa omilla.