torstai 28. huhtikuuta 2016

Ryhmätreenit

Hallissa oli Riinan rata. Otin ensin Lystin. Lysti katseli kolmoshypyn vieressä ollutta putkea. Ei se sinne mennyt, mutta jouduin ohjaamaan kohdan tosi tarkasti. Pakkovalssikohdassa ohjasin huonosti ja se kiersi siivekkeen toista kautta. Putkijarru oli kunnossa ja kepit löytyivät ongelmitta. Pakkovalssia hiottiin ja saatiinkin se onnistumaan, kun merkkaukseni ja liikkeeni laitettiin kuntoon. Lysti osaa olla ohjauksien kanssa yllättävän tarkka välillä. Palkkasin sen lopulta A:lle. Lysti teki hyvää työtä.

Olin ajatellut treenata vain Lystin. Tottistelin Lykyllä ennen treenejä. Koska Lysti pureskeli hankalat paikat niin hyvin, otin seuraavalle kierrokselle Lykyn. Sen kanssa harjoittelin kovavauhtista kepeille lähestymistä itse eri tavalla liikkuen. Putkijarrua vahvistettiin. Puomin ylösmenot olivat varmat, vaikka kiritin kunnolla. Lykkykin teki mainiota työtä.

Muuten on ulkoiltu kunnolla, eilisiltanakin käveltiin vakiolenkki, 8 km. Eilen annoin molemmille myös matolääkkeet. Onpa sekin taas tehty.

Ei kommentteja: