sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Tikkisen tupla

Tänään jatkettiin Lystin kanssa kotikaupungin kisoja. Tuomarina toimi Arto Laitinen ja ohjelmassa oli kaksi agilityrataa. Niissä oli paljon kääntämistä, mutta silti olivat loogisia eivätkä mitään juupas-eipäs-tule sittenkin takaisin -ratoja.

Eka rata oli ohjauksellisesti hirveä. Olin myöhässä joka paikassa, tein useita pelastuksia ja kun edellisestä täpärästi selvisin, oli jo seuraava edessä. Lysti oli kuuliainen ja mm. huudahduksestani vaihtoi lukitsemansa puomin A:han. Lysti teki oman osuutensa muutenkin kullanarvoisesti, pysyi lähdössä, piti rimat, löysi kepit ja otti kontaktit opetetusti. Niin tehtiin nolla ja tultiin viidensiksi.

Toisella radalla ohjasin rohkeammin. Tein jopa yhden persjätön. Lysti tarjosi lähdöstä varastamista, mutta ärähdin sille, jolloin se pysähtyi 2 metriä ennen aloitusrimaa. Sen jälkeen se otti kontaktit kiltisti, haki kepit mainiosti, ohjautui muutenkin opetetusti ja piti rimat. Nolla tehtiin tälläkin radalla, millä tultiin 10:ksi. Kisoissa oli Suomen parhaimmistoa ja kylmää oli heidän kyytinsä. 

Lykyn alan laskea terveiden kirjoihin, joten senkin kanssa pääsen pian kirmaamaan.


Ei kommentteja: