sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Hyl, hyl, 5, hyl

Ollaan taas kisattu. Tuomarina toimi Johanna Wüthrich, suosittelen. Radat olivat meneviä, mutta niissä oli silti tarkkoja paikkoja ja linjauksia. Lykky lähti noin seitsemäntenä ja Lysti reilu 20 koiraa myöhemmin. Tarkoitti tosin sitä, etten nähnyt muiden koirien suorituksia.

Ensimmäisellä radalla Lykky varasti lähdöstä. Hölmönä jatkoin rataa. En ehtinyt ohjata yhtä takaakiertoa, mistä tuli hylkäys. Lopussa rintamasuuntani aukesi A:lle, jonka Lykky poimi. Se lukitsee tulevat esteet ajoissa ja siksi minun pitäisi olla koko ajan kartalla. Video on tässä. Se oli tarkempi alun perin, en tajua, miten siitä tuli tuollainen suhero. Kiitos Laura kuvaamisesta!Lystille muutin ohjausta ja sain sen A:n jälkeen väärään putkenpäähän, kun valssi aukesi. Muuten koira olisi tehnyt nollan. Tämä harmittaa.

Ennen toista starttia Lykky vonkui siihen malliin, että uumoilin vireysongelmia. Yllättäen koira pysyi lähdössä hyvin, tosin asenteenikin oli sellainen, ettei se suosinut varastamista. Kontaktit se otti myös hyvin. Se tiputti yhden riman, herpaannuin sen verran, siitä 5 vp. Se meni lujaa, tekikin nopeimman radan, ja jotenkin sen vauhti imee mukaansa tekemään rataa yhdessä. Jotenkin olin rento ja rohkea. Upea flow - tästä jäi mainio tunnelma. 

Lysti varasti lähdössä ja vein sen saman tien pois. Olisi ehkä (?!) harmittanut enemmän, jos en olisi keskeyttänyt.

Kankkuun juilii edelleen, mutta huolellisella lämmittelyllä sen kanssa kestää juosta.

Ei kommentteja: