perjantai 11. marraskuuta 2016

Kisamaiset treenit

Hallilla oli semmoiset ja minä sinne ryntäsin Lykyn kanssa. Taioimme aiempaan ratapohjaan jonkinlainen kiekura ja mentiin se. Yksi puhalsi pilliin. 

Eka kierroksella Lykky tiputti riman, koska käskytin sitä just putkeen mennessä. Toisella kierroksella ei tipahtanut rimoja, koska skarppasin vahingosta viisastuneena. Milloin opin? Koira otti kontaktit edelleen esimerkillisesti. Seisotin sitä keinun alastulolla, kun huomasin edelliseltä tipahtaneen riman maassa ja odotin sen nostamista. Lykky jaksoi maltillisesti odottaa lupaa radan jatkamiseen. 

Ulkona oli -12 pakkasta. Käytiin vielä tunnin kävely. Lysti-parka keräsi tassuihinsa lunta, jota irrottelin. Siklosporiini kasvattaa karvaa joka paikkaan, myös tassuihin.

En sitten jättänytkään siklosporiinia tauolle. Ensi viikoksi on luvattu suojakeliä ja jos Lysti sellaisesta oireili viime joulukuussa, niin miksei nytkin. Tassuja rassaa siis kasvien allergeenit  ja kosteus yhdessä ja ilmeisesti myös erikseen. Jospa joulukuussa voisi yrittää luottaa pakkasten jatkumiseen?

Lysti iltapäivän auringossa
Lykky normipaikallaan "vahtii tulta".
Rakas tuliturkkini

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Mahtava toi viimeinen kuva :D

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Niin minustakin. :D Kettu tuliturkki.