perjantai 25. marraskuuta 2016

Omia treenejä

Ajoin hallille omine aikoineni. Treenasin koiria vuorotellen. Toinen odotti aina vuoroaan aidan takana.

Lystillä menin ensin eilisen radan läpi. Sitten kokeilin takaakierrot poispäinkäännöksillä. Lysti lukee ne hyvin. Treenasin päällejuoksu-jarrutuksen, toimii. "Venäläinen" kääntää myös. 

Lykyllä menin myös eilisen radan läpi. Testasin silläkin poispäinkäännökset, mutta ne olivat kömpelöt, vaikka onnistuivatkin. Kokeilin päällejuoksu-jarrutuksen, joka jäi viime lauantaista läksyksi, se pelasi myös. Olen ylpeä, että hoksasin paikan, missä sitä testata. Takaakierto-persjättö onnistui eilen ja tänään, rima siis pysyi. Venäläisessä minun pitää ottaa Lykky tarkemmin haltuun kuin Lysti. Koira lukee rintamasuunnan tosi sukkelaan. Saa miettimään, millaisia ohjauksia sille kannattaa opettaa.

Lopuksi tein Lykyllä hyppytekniikkaharjoituksena etäisyyden arviointia muurille. Koira hyppäsi nätisti. Näitä pitää alkaa viljellä muun treenin lomaan. Puomin ylösmenoille usutin hetsaamalla. Hurtta ei tehnyt tahallaankaan yhtään virhettä. Ei sillä, on upeaa katsoa, kun neljä tassua osuu kontaktille.

Ruokailusta sitten. Lysti jatkaa kana-riisi-nappulalla. Annos on surkean vähäinen. Aterian lopuksi annan lorauksen piimää. Lykyn ruokavalio on myös suppea. En tajua, miten mulle tällainen tuuri on sattunutkin. Hiilihydraateista ei ole käynyt riisi, maissi, peruna tai ohra. Nyt koira syö nautaa ja kaurapuuroa. Mikstuura näyttää imeytyvän.

Laitan loppuun kännykästä sekalaisia kuvia. Ovat voineet olla täällä ennenkin.

Lysti levyttää karmin takana.

Kahden kerroksen väkeä

Menu kahdelle

Yhtenä pimeänä kisa-aamuna lähtövalmiit koirat

2 kommenttia:

Sarianne kirjoitti...

Siis mitäää! Koska Lykystä on tullut noin aikuisen näköinen? :D

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Tuommoinen toppaloimi vanhentaa kenet tahansa. :D