keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Hyppytekniikkaa

Ulkona on nyt vettä jään päällä, joten kaduille ei ole koirain kanssa asiaa. Giblin julistin hallikelpoiseksi noin 4 viikon tauon jälkeen. Kävimme treenaamassa hyppytekniikkaa. Tässä on videota. Teimme perussarjaa ja kasvavaa sarjaa. Lopuksi lähetin sitä putkeen muutaman kerran, mutta pentu, tai ei enää kovinkaan pentu, vaikutti väsyneeltä ja lopetimme treenit.

Uuden vuoden raketeista kommentoin sen verran, että Lysti pelkäsi tuttuun tapaansa ja painui vessaan läähättämään. Gibli ei raketeista välittänyt, mikä on suuri helpotus.

5 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Hyvä Gibli! Laittaisin palkan molemmissa sarjoissa kauemmas, ettei joudu noin voimakkaasti jarruttamaan vielä sarjalla ollessaan. Etenkin kasvavassa sarjassa palkka saa olla reilusti kauempana, jotta koira saa kunnolla venyttää laukkaansa

Marika kirjoitti...

Hyvä Gibli! Palkka saisi molemmissa sarjoissa olla kauempana, jottei joudu liikaa jarruttamaan vielä sarjalla ollessaan. Etenkin kasvavassa sarjassa palkka saa olla reilusti kauempana, jotta koira voi venyttää laukkansa kunnolla.

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Kiitos! Ongelma oli viimeksi se, että hyppäsi perussarjalla 2 viimeistä kerrallaan. Siksi nyt jarrutettiin. Kasvavan sarjan videon löysit ehkä? Siinä jätin palkan kauemmas.

Marika kirjoitti...

Kasvavassa sarjassa palkka saisi olla vähintään 2 laukan (laukka, laukka, palkka) päässä vikasta hypystä. Videosta näkee, että viimeiselle hypylle alkaa jarruttamaan, kun saisi tosiaan mennä pitkää laukkaa.
Perussarjassa tosiaan palkkaa siirtämällä saa sitä lopun kahden esteen loikkaa pois, mutta kannattaa testata niin, että pari toistoa palkka lähellä, sitten kauempana ja taas lähempänä.

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Ok!