perjantai 20. huhtikuuta 2018

Siksakkia

Olin hallilla Giblin kanssa. Kun se pääsi autolta ja kiljui, sain sen ilokseni sivulle-käskyllä viereeni hiljaisena. Joku rauhoittava tehtävä on passeli tuollaiseen, jotta innokkaan koiran ei tarvitse pyöriä ympäriinsä. Ehkä siitä joskus tulee automaatio? Aluksi tottisteltiin kentällä. Teetin seuraamista (pakko olla hanskat imutuksessa), maahanmenoa, luoksetuloa hihnan päästä ja sivulletuloa. 

Agilityssa aloitin (toisen kerran) slalomin alkeet siksak-hypyillä, kun viime kerran jälkeen jäin miettimään, että mitenkäs se tehtiinkään. En minä kyllä ehdi ohjaamaan tuota ollenkaan. Sukkela ja toistaiseksi "mitään hakematon" teinikoira on hankala. 

Keinun Gibli meni itsekseen ja ihmetteli, kun loppulauta katosi alta. Sen jälkeen teetin hetken aikaa bang gamea, jotta ei jäänyt epämiellyttäviä muistikuvia. Olisi pitänyt olla naksu matkassa.

Sitten tehtiin pari sokkoputkea

Lopuksi juoksutin maassa olevaa puomin pätkää. Hitsit, kun olisikin käsissä sellainen peli, joka luonnostaan askeltaisi juoksupuomin oikein. :D

Lysti oli matkassa, mutta en treenannut sitä. Sitä on parina päivänä närästänyt. Siklosporiini? Giblin rasvaisempi penturuoka? Voisilmäpitko, jonka se varasti? Tai possunkorva, mitä epäilen eniten. Yöllä piimää pyytävää koiraa korventaa vissiin aika paljon. Onneksi näyttäisi asettuvan. Muuten koittaa elälinlääkäri ja haimakokeet.

Ei kommentteja: