perjantai 3. elokuuta 2018

Helteet jatkuu

Ihanan lämmin kesä on jatkunut. Vesi on niin lämmintä, ettei sieltä tarvitse nousta pois kylmyyden vuoksi. Koirien treenaamiseen on liian lämmintä. Niinpä liikunta on koostunut lyhyistä pissatuslenkeistä ja uimisesta. Onneksi on ilmalämpöpumppu, mikä viilentää sisäilman.

Tänään tein ukkosen jälkeen ilman viilennyttyä Giblille jäljen ja se oli kyllä pitkät pätkät ihan hukassa. Löysi se loppumakkarat, mutta hurraamista ei muuten ole. Tottistelin myös. Seuruu on edelleen vaiheessa, mutta kehittyy. Uutena harjoitellaan paikalle jäämistä ja siitä luoksetuloa. Koira on oppinut lähtemään heti, kun käännän rintamasuunnan, mikä ei ole ollut tarkoitus. 

Keppejä olen teettänyt Giblille pariin otteeseen muutaman toiston. Nyt on 6 keppiä. Ihan suoraan linjaan en niitä vielä saa. Tai saan minä ne, mutta sitten Gibli juoksee ohi, pyörähtää takaisin ja ihmettelee, että mihin se yks juttu jäi, mitä tässä yleensä tehdään.


Lysti toipui häntävaivastaan peruspuhdistuksilla ja kuivatuksilla. Olen opettanut sille oikealla puolen seuraamista namittamalla.

Ei kommentteja: