lauantai 18. elokuuta 2018

Muitakin treenejä

Keskiviikkona tottistelin ihan kentällä Giblin kanssa. Panostin myös leikkiin. Seuraamista mennään edelleen namittamalla. Paikallaan pysyminen on hyvällä mallilla. Luoksetuloa ja jääviä harjoitellaan. Liikkeestä istuminen ja pysähtyminen ovat ihan vaiheessa.

Lystin kanssa treenasin rallytokoilusta sivulta eteen tulemista. Muistutin sille paikallaan pysymistä eri asennoissa, vaikka kiersin sen ympäri, ei se mitään muistutusta tarvinnut.

Lysti on liikkunut vähän epäpuhtaasti viime viikonlopun starttien jälkeen. Aamulla paikansin vian toiseen (en nyt muista kumpaan) takajalkaan, jota ennenkin olen katsonut sillä silmällä. Kynsiä leikatessa jalka väsyy nopeammin, erityisesti liukkaalla lattialla. Ensi viikolla on fysioterapia, saadaan tällöin lisäselvyyttä.

Tänään kävin agilityssakin Giblin kanssa. Harjoiteltiin nopeavauhtisempia hyppyjä, käännöstä, takaakiertoa ja keinua. Keinulla pitää vauhtia lisätä hiljalleen, jotta koiruus oppii jarruttamaan. Normaaleja keppejä Gibli ei tajunnut vieläkään. 2 x 2 -kepeillä sain sille kuitenkin onnistuneita toistoja.

Lystin kanssa tein niitä sivulta eteen tulemisia vielä pidemmän kaarroksen kautta. Tulomatkalla tuumin, että en ehkä kuitenkaan ala sillä rallyssa kisaamaan. Tokoilusta Lysti ei ikinä nauttinut, vaan pelkäsi kaikkea mahdollista pientäkin häiriötä. Rallyssa se toki saa olla lähempänä ja sitä voi kehua, mutta vaikea kuvitella, että se sillä tavalla syttyisi. Tai että minä syttyisin niin paljon, että sen vuoksi ajaisin kisaamaan. Liikkeitä toki voidaan tehdä.

Treenin jälkeen käytiin uimassa. Lämmintä oli peräti 24 astetta. Vesi oli niin lämmintä, että olisin voinut uida itsekin, jos olisi ollut uikkarit matkassa. 

Ei kommentteja: