torstai 17. kesäkuuta 2021

Sairastupa

1. Lysti sai taas haimatulehduksen. Katsoin maanantaiaamuna, että Kaunotar on vaisu, ei tullut aamulla tervehtimään normaalisti. Sitten alkoi mahaoireet eikä ruoka maistunut. Tällä kertaa pärjättiin kotihoidolla, mutta 4 lääkettä menee. Onneksi vedellä laimennettu raejuusto maistui. En aio antaa enää nappulaa kuin minimääriä "herkkuna". Olkoot Lystin ruoka jatkossa riisiä, seitiä, raejuustoa ja munanvalkuaisia, kyytipoikana rasvatonta ja laktoositonta piimää. - Joskus kynnen kokoinen nokare juustosiivusta.

2. Gibli sai tiistaina juosta hetken ilman tassukääröä, minkä jälkeen anturahaava alkoi verestää. Se ei kuitenkaan repsahtanut. Käärö suojaksi takaisin. Peruin eilisen kisat. Tänään haava näyttää jo hyvin arpeutuneelta.

3. Yksi jumppa tehtiin maanantaina.

4. Tänään oli Giblin fysioterapian kontrolli. Edelleen vasemmalla lavan ja kaulan liittymäalueella oli kovahko arpikudosmainen alue, joka pehmeni käsittelyllä melko hyvin. Voi olla, että tuli kaula edellä ryystämisestä kisoissa tai siitä syksyn putkiturmasta. Kokonaisuudessan lihaskireydet olivat vähäisempiä kuin viimeksi. Gibli sai myös laseria, myös haavaansa. Saamme palata normaaliin harrastamiseen ja kisaamiseen. Venyttelyjä jatketaan viikon verran ja sen jälkeen silloin tällöin. Kontrolli on heinäkuun lopussa.

Ei kommentteja: