sunnuntai 10. syyskuuta 2023

Hyl ja 10

Giblin kanssa Raita-ahon radoilla, hyppärillä ja agilityradalla.

  • Hyppyradalla mokasin heti alkuun, koska en päässyt hiekkakentän kuopasta liikkeelle. Siitä hylkäys. Myöhemminkin kaikenlaista tohelointia. Pahin oli loppusuoralla, kun Gibli osui etuosallaan renkaallaan, mikä hajosi kuten hajoavan renkaan kuuluukin. Gibli ei tuntunut ottavan siitä itseensä, toivottavasti tilanne ei muutu, siis myöskään kehon osalta.
  • Agilityradalla oli kaikenlaista kommervenkkiä myös. Lähtöhypyllä koira piti ottaa hyvin haltuun, jottei ottanut ansahyppyä. Kepeillä tein tiukan takana leikkaamisen. Seuraavalla hyppyshigaanilla jouduin Gibliä ohjaamaan takaa, mutta selvittiin hyvin. Sitten meni putki puomin ali ja kauempana häämötti rengas, jolle Gibli irtosi hyvin. Puomin jälkeen oli takaakiertohyppy ja taas linjan oikaisua, jotta koira ei hypännyt seuraavaa rimaa väärään suuntaan. Lopulta poispäinkäännös ja maaliin. Tuuletin suht sujuvaa nollaa. Turhaan, koska tehtiin 10 vp. Todennäköisesti A:n ja puomin alastulolta. Harmi, aika olisi ollut nopein.
Sitten jäähdyttelin ja venyttelin Giblin, kotona sain juomaan koirakultani vielä hyvin. Niin sitä vaan viikon takainen menestys oli muisto vain.


Ei kommentteja: