sunnuntai 28. huhtikuuta 2024

3 x 5 vp, 2 x hyl

Maajoukkuekarsinnoissa. Lähtötilanteessa olimme sijalla 16, karsintojen jälkeen sijalla 39. kaiken kaikkiaan 97 koirakosta, jotka on jo karsittu. 60 koiraa pääsi tähän toiseen kisaviikonloppuun. Olen pettynyt sen takia, ettei edes sitä yhtä nollaa saatu rutistettua. Toisaalta - eipä kevään aikana ole nollia taituroitu muutenkaan. Toisaalta voi ajatella, että maajoukkuekarsinnoissa 3 x 5 vp-tulosta ei ole lainkaan huono. 

Eilen olin kotona klo 23. Alun perin hotelli oli varattuna, mutta päätin tulla kotiin, koska kisat jatkuivat tänään vasta klo 14 ja matka-aika on 1 h 40 min.

Eilen 1. radalla olisi pitänyt antaa mene-käsky tai antaa Giblille yksi askel. Toisella radalla pähkäilin muurin jälkeistä elämää liikaa enkä ohjannut kunnolla muurille. Tänään eka radalla oma juoksulinjani oli vähän virheellinen ja jouduin väistämään putkea, mikä mahdollisesti häiritsi puomin alastuloa. Ilman sitä oltaisiin oltu kolmansia. Tänään toisen radan jälkeen luulin meidän tehneen nollan, mutta muurissa olikin paikkailtavaa. Luulin, että kolmannelle radalle pääsee vain 30 parasta, mutta kaikki pääsivätkin, joten en lähtenytkään kotiin, vaan jäin kisaamaan. Ei olisi kannattanut, koska kolmas rata ei ollut mikään superveto. 

Isoissa kisoissa, arvokisoissa, tulee yleensä aina yksi tai kaksi kohtaa, joiden ohjaamista täytyy miettiä. Sitten on pakko tehdä ratkaisu, joka toimii tai ei toimi. Normikisoissa siihen väärään ratkaisuun päätyminen - vaikka se toinenkaan ei ehkä olisi toiminut - ei niin harmita. Mutta isoissa kisoissa harmittaa. Perjantaina kuvittelin Giblin irtoavan pidemmälle kuin se irtosi. Tänään päätin ohjata nimen omaan niin, kuinka oletan Giblille olevan parasta.

Kiitos Gibli, arvokas tyttönen.

Tässä on ne radat: perjantai ja lauantai.


Ei kommentteja: