sunnuntai 7. huhtikuuta 2024

Ei osu

Eka startti olisi ollut jo klo 8 eli herätys ennen kuutta. Ilmoitin lauantaina koetoimitsijalle, että mikäli meitä ei näy, olen nukkumassa, mutta tulen seuraaviin startteihin. Meitä ei näkynyt 1. startissa. Tuomarina oli Marika Blom, jonka radoilla en ennen ole ollutkaan. Radat eivät olleet vaikeita, mutta molemmilla radoilla poispäinkääntö oli epäkunnossa.

Hyppyradalla selvitettiin jo pahimmat kiemurat ja Gibli oli jo hyppäämässä takaakierron, kun en ilmeisesti suonut hänelle hetkeksi katsettani tai liiketukea, jolloin Gibli purki lukituksen, teki isomman lenkin ja se oli vitonen se sitten. Kolmansiksi. Video on tässä.

Agilityradalla keskityin kontakteihin niin voimakkaasti, että jäin keinulle seisomaan, joten putken jälkeisessä elämässä olin liian myöhässä. Hylkäys. Rata on tässä.

Gibli saa pisteet rimojen ja kalikoiden pitämisestä, mikä ei ole itsestäänselvyys kivituhkalla. En edes muista, milloin olemme viimeksi kivituhkalla kisanneet. Gibli saa pisteet myös pujottelusta ja kontakteista. Yleinen ohjattavuus ja into olivat myös kunnossa. Täytyy vielä todeta, että Kotka-Kouvola-akselilla on aina kiva tunnelma.

Ei kommentteja: