torstai 22. toukokuuta 2014

Lystin huoltoa ja Lyskyn agility

Lystin kanssa kävin eilen eläinlääkärissä. Haima-arvo on laskenut normaaliksi, jes! Foolihappo on edelleen matala, lisätään sen annosta.

Tänään Lysti pääsi fysioterapiaan. Vähän oli jumia lapojen välissä ja lantiossa vinoutta. Ennen se on ollut suora. Lantiojuttu sopi törmäyksen tms. aiheuttamaksi. Lysti hyötyi käsittelystä, tuli joustavammaksi ja oikeni. Pari päivää pidetään remmilenkillä ja sitten jatketaan entiseen malliin. Parin kuukauden kuluttua terapoidaan seuraavan kerran. Mutta ei siis mitään hirveää, mikä on helpotus.

Koska Lysti huili, otin Lykyn mukaan agilityn ryhmätreeniin. Radalla oli pätkiä, joilla treenattiin päällejuoksua, peruskäännöstä ja sylkkäreitä. Siellä oli myös kepit, A ja puomi. Lykky tuntui aikamoiselta sähikäiseltä. Agility ei ollut unohtunut, osasi kontaktit ja kepit hankalasta kulmasta, takana leikkasinkin vielä. Parasta on se, että Projekti Vire näyttää tuottaneen tulosta. Kahdesti koirani yritti haukkua (komentaa), mutta tyssäsin moiset ilmaisut nopeasti ja koira uskoi. Lopuksi se kantoi hyvin tyytyväisenä lelun autolle ja vasta häkissä sen tiputti. Sen kun vaan.

Aika harvoin tulee kehuttu, mutta vitsit, että tykkään meidän treeniryhmästä. :)

Ei kommentteja: