torstai 22. lokakuuta 2015

Ryhmätreenit ynnä muuta

Viikko on ollut varsin vaikea.

Lykylle olen opettanut uudelleen esineilmaisua. Sisällä se lakoaa kivasti maihin, jolloin esine jää etutassujen väliin. Ulkona se maistaa esinettä kerran, sylkäisee suustaan ja jatkaa jäljestystä. Tämän totesin sen jälkeen, kun olin tehnyt pihalle jäljen. En tiedä, jaksanko työstää juttua pidemmälle.

Lysti on tehnyt esineruutua pihalla, innolla hakee kaikki. Sen etutassu aukesi taas, harmitus.

Päivällä olen käynyt pidemmillä lenkeillä.

Tänään olin Lykyllä ryhmätreeneissä. Tehtiin kahta tekniikkarataa TopTeamin treenien jäljiltä.

Ensimmäisellä kohteena oli valssit ja linjaukset. Lykky ohjautui mainiosti ja pienesti kauempaakin. Kun pidin linjat kunnossa, koira teki puhdasta rataa.

Toisella oli takaakiertoja ja putkeen lähettämisiä. Lykky luki takaakierrot jo kaukaa, joten lähettelin sitä vaan. :) Harjoitus tuntui helpolta ja Lykky makealta. Ennen tätä treeniä harjoittelin kentällä kontakteja. Yhden kerran koira loikkasi puomin ylösmenon, muuten otti ne nätisti.


Niska sitten, huoh. Aloitin maanantaina tehdä töitä osa-aikaa. Reilun tunnin kohdalla polte on liki sietämätön, vaikka kuinka vaihtelisin työasentoa. Olen tauottanut töitä, tehnyt 4 tunnin päivää kahdessa pätkässä. Tauoilla olen jumpannut, hieronut ja venyttänyt niskaa, pitänyt jäitä, maannut selällään. Sitten palannut töihin niskatuen kanssa ja tukenut leukaa (päätä) sormilla, koska niska on vaan liian heikko päätä kannattelemaan. Ensi viikolla kokeillaan akupunktiota, jos se helpottaisi lihasjännityksiä ja poltetta. Ei tekisi mieli luovuttaa ja jatkaa kokoaikaista s-lomaa.

Ei kommentteja: