sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Tupla-Tikkinen

Tänään sain herätä normaaliin aikaan. 

Pakkasin Lystin ja Giblin matkaan. Giblille laitoin fleecepuvun, joka on 10 cm selästä liian pitkä. Pentu näyttää Taikaviitalta se selässään.

Eka rata, hyppäri, oli pääosin Kermisen käsialaa (en ole ollut ikinä hänen radoillaan), mutta Reetta Pirttikoski tuomaroi. Siinä oli heti alkuun hankala "2 välistävetoa ja yksi eri suuntaan", paikka, jonka ohjausta mietin pitkään. Päädyin kahteen taaksetyöntöön ja pakkovalssiin. Kepeille vienti oli tiukka sulkukulma, jonka Lysti selvitti. Putkiansakin löytyi. Lysti käännähti yhden siivekkeen ympäri pyörittämisen ristiin, koska jäin itse seisomaan. Siihen paloi vähän aikaa. Nollalla maaliin ja sijoitus viides 39 koiran joukossa.

Toinen rata oli agilityrata, jolla päätin panostaa puomin alastuloon. Puomi olikin heti toisena ja Lysti sen selvitti. Putkilta oli tiukkoja käännöksiä takaisin. Ainakin oli tarkoitus käyttää putkijarrua. Sain mielestäni linjattua nätisti monta mietittävää kohtaa. Sain apua, kun mietin, kuinka olisin ohjannut Lykkyä. Vaikka Lykkyä ei enää ole tässä maailmassa, urhea ystäväni elää yhä mielessäni.  Mihinkäs minä jäinkään, niin, persjätönkin tein. Se näissä radoissa muuten oli kivaa, että oli eri vaihtoehtoja ja reittejä ohjata. Tulimme nollalla maaliin ja nyt olimme neljänsiä.

Kolmas rata oli agilityrata, jossa kutsuin Lystin liian aikaisin radalle enkä ehtinyt kunnolla ohjaukseen, joten valssi venyi ja sitä korjatessa pyörähtäessäni ohjasin Lystin puomille, kun piti putkeen. Tein sitten radan loppuun, se oli sujuvaa menoa. Yhdessä takaakierrossa Lysti tiputti riman. 

Gibli oli kisaturistina ja suhtautui häntää heiluttaen kaikkiin 2-4-jalkaisiin.

Ei kommentteja: