lauantai 10. lokakuuta 2020

11 580 - 37 - 5 - 346 - Ja Gibli olisi ansainnut parempaa

Olin kisoissa Giblin kanssa Muotkan radoilla, jotka olivat oikein mukavia.

  1. Hyppärillä toinen hyppy oli takaakierto. Ohjasin Giblin sen taakse putkeen. Putki oli usean metrin päässä, joten ei edes kunnon ansaputki. Sen jälkeen tehtiin "nollaa" maaliin saakka. Pikkuisen otti päähän oma ohjaukseni, varmaan peitin siivekkeen.
  2. Hyppärillä tehtiin nollaa ihan loppuun saakka. Sitten jäädyin sekä mentaalisesti että fyysisesti 3. viimeisellä hypyllä, jolle olin miettinyt päällejuoksua ja siivekkeen ympäri kierrättämistä. Toteutin välimuodon ja Gibli oli samassa putkessa väärään aikaan kuin eka radallakin. Nollia tuli 2 siltäkin radalta (kuten ekaltakin), joten olisi meidänkin nolla sinne mahtunut. Gibli olisi ansainnut parempaa ohjausta.
  3. Agilityradalla tehtiin nolla ja sijoituttiin kuudensiksi. Oli meillä pari täpärää tilannetta, mutta saisi Gibli edetäkin ahnaammin.
Lähes kaikilla oli hallissa maskit, kuten oli vahvasti suositeltu. Turvavälit eivät rataantutustumisessa toteudu, koska on aina niitä "minä tulen nyt kädet levällään koiraani ohjaten ja käskyttäen". Jos et väistä, jäät alle.

Gibli ohjautuu herkästi ja uskollisesti. Pysyi lähdössä, piti rimat, pujotteli virheittä ja otti kontaktit.

Lysti oli pojan hoivissa.

Ei kommentteja: