tiistai 10. elokuuta 2021

109 230 - 80 - 15 - 984 - Ja uusia seutuja

Olen nauttinut uusiin seutuihin tutustumista. Lyhyt kooste:

  • Kaivopuistossa jäätelö: jäätelön jonotus ja syöminen sujui kahden belgialaisenkin kanssa.
  • Yksi metsäinen metsäalue: yllättävää, että sellaistakin löytyy.
  • Yksi uimapaikkainen metsäreitti:  kävin aiemmin molempien kanssa, tänään Giblin kanssa. Ihana rauha.
  • Espoon rantaraitti: Ilo on hyvin käyttäytyvät koirat. Kumpikin tassutti reunaa pitkin. Söin taas jäätelöä. Lysti hyytyi paluumatkalla, kannoin sitä noin 100 metriä. 
  • Tänään kävelin Lystin kanssa peltomaisemissa ratsastuskoulun lähellä (Giblin kanssa kävin aiemmin uimassa) ja paluumatkalla kävin itse juoksemassa Malminkartanon portaat (korkeusero 60 m, 347 askelmaa). Viikko sitten kisoissa reisiä hapotti loppusuoralla, haluan lihaskuntoa takaisin. Palatessa tiellä oli kuollut kyy.

Päätin, etten treenaa Giblillä agilitya ennen kuin tiedän, mikä tricepsin patin salaisuus on. Epäilen kuitenkin jotakin revähdyksen jälkitilaa, vaikka siltä se ei vaikuttanut. Koira ei linkuta ja liikelaajuudet ovat hyvät. En halua treenaamalla kuitenkaan revittää. Reilun viikon päästä olen viisaampi. 

Lystille varaan akupunktioajan. Kyllä se vaan niin alkaa olla, että koirien kanssa pitää tehdä eri lenkkejä, Lystiä ei kannata ottaa pitkille lenkeille mukaan. Jossakin mustikkametsässä sujuisi kyllä, missä saa edetä ja levätä omaan tahtiin.

Ei kommentteja: