perjantai 1. syyskuuta 2023

Lyhyet treenit

Treenasin Giblin lyhyesti tiistaina (unohtunutta hyppytekniikkaa) ja torstaina (hyppytekniikkaa, kontaktit ja yksi etäohjauspätkä lammikkoisella ulkokentällä). 

Flunssa alkaa olla ohi, asentohuimaus on jäljellä. Alan väsyä selkääni. Ottaa päähän sunnuntaisen kisan peruminen em. syistä. Harvoin mitalia on tarjolla. En pysty kävelemään normaalisti. Agilityradalla pinkaisen, mutta en voi luottaa juoksemiseeni. Kipua ei voi sanoa sietämättömäksi (olisi leikkausindikaatio), jos kerran agilityssa kirmaa. Muuten kyllä lähtee tehokkaasti ilo kaikesta.

Katsoin eilen Lystin videoita. Kun Lysti tuli v. 2008, ei minulla ollut aluksi digikameraa. Sain sellaisen siskoltani. Myöhemmin ostin videokameran. Molemmista tiedostot piti siirtää johdolla tietokoneeseen. Nykyään on erilaista. 

Lysti tykkäsi leikkiä hippasta. Jännitys näyttää olevan ihan samanlaista kuin ihmisillä. Tuon seinän ympäri pääsi kiertämään.


Ennen varsinaista uimista Lysti opetteli "uimahypyt":


Taidan alkaa julkaista näitä videoita, osaa uudelleen. Tämä blogihan on jo ikivanha, mutta niin alan olla minäkin. Samoista syistä en aio vaihtaa Instaan tai X:ään. 

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Insta ei ole yhtään niin hyvä kuin wanhan ajan blogi! Yritin muka siirtyä sinne, mutta ei siinä ole sitä oikeaa tunnelmaa.

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Minusta alkaa olla myös kivaa olla digi-dinosaurus.