torstai 30. elokuuta 2012

Agilitya ja tottista

Tämä on ollut vähän nysvä viikko. Lystin ruokavalio on huolestuttanut. Nyt on vain proteiini hakusessa.

Maanantaina tottistelin iltamyöhään Lykyn kanssa. Paikkamakuu, seuruutus ja jäävät olivat ohjelmassa. Paikkamakuussa saatiin koira kestämään jopa läheltä juossut koira. Juhuu! Kiitos Maijalle ja belgialaiselle Reinolle. :)

Keskiviikkona oli Lykyn kanssa agilitya ryhmässä. Radalla oli hyppyjen ja putkien lisäksi keinu ja kepit.  Pimeän putkikulman se haki tosi hyvin. Nyt se irtosi ja alkoi lukea rataa omilla nuoteillaan. Missä lie vika, kun molemmat koirani tekevät samaa? Oli varsinainen nopsakinttu myös, hyvä niin. :)

Tänään aksasin Luksin ja Lystin kanssa peräkkäisissä ryhmätreenissä. Luksin kanssa takaakierrot menee hyvin, valsseissa venähti (peilin eteen, mars). Nyt koira kokeili onko pakko pysähtyä A:n alastulolle, kyllä oli. Kepeillä se kestää vedätystä ja viskileikkaus & sylkkäri kuuluvat myös sen taitovalikoimaan.

Lysti palasi tauoltaan myös ryhmään. Näkyi intona, millä koira röyhkeästi olisi varastanut lähdöstä. Ohjauksen läpi tuli monesta kohtaa ja meni ihan omaa rataansa. Tällä kertaa ei auttanut oma jämäköitymisenikään. Kontaktit ok, kun sanoin oikean käskyn. Luksilla on eri käsky ja menin käskyissä sekaisin. Poispäinkääntö kepeille toimi hyvin ja lopun rytmitys (hidastus) oli tehokas kääntäjä. Liikutti kyllä Lystin into. :)

4 kommenttia:

Eeva kirjoitti...

Harmi kun Lystin allergiat pauhavaat noin pahasti. :( Toivottavasti sopiva ruoka löytyisi.

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Aivan. :/

laura kirjoitti...

Kyllä se kateusvietti taitaa kantaa pisimmälle :D Kerrassaan järkyttävää että äippä "käy vieraissa"!

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Siltä näyttää. :) Tekee muuten erittäin hyvää meidän treenille.