torstai 3. joulukuuta 2015

Haistelua ja agilitya

Tiistaina käytiin keskellä päivää pitkällä metsälenkillä. Eilen koirat jäivät vähemmälle, koska itse kävin kuntosalilla. 

Tänään koirat etsivät kanelia. Lystin ilmaisu pitää vaihtaa. Nyt se nostaa tassua, mikä on vähän huono. Opetan sen varmaankin menemään maihin, kuten Lykynkin. Haukkuminen olisi paras kantarellimetsää ajatellen, mutta jos kotona opetan sen haukkumaan, Lykky yhtyy kuoroon ja tilanteesta tulee sekava. Alla on video Lykyn etsimisestä. Sen ilmaisu on nykyään maltillinen. Ei kaada purkkia, ota sitä suuhunsa tms.


Lysti etsi pihalta kanelia ja löysi sen ällistyttävän nopeasti.

Lysti lähti pitkästä aikaa agilitytreeneihin, koska on kisat tulossa. Rata oli aika jouheva. Siinä oli kolme takaakiertoa ja yksi päällejuoksun paikka. Lysti lämpeni hyvin lähelle kisakierroksia, vonkui ja haukahteli ennen starttia. Sain Lystin kerran ohi hypyn, mikä muistutti, että sitä(kin) on ohjattava kunnolla. Keinun ylösmenokontakti oli hilkulla, koiruus juoksi sille harvinaisen röyhkeästi. Se pitää rytmittää, jos lähestytään kovaa vauhtia. Persjätön se kesti keinulla hyvin. Siivekkeen ympäri pyörityksessä kokeilin esteen takaa kääntämällä, se teetätti pidemmän lenkin kuin pelkkä niisto-persjättö. Kepeille sain ohjata tarkemmin kuin Lykyn. Alastulokontaktit Lysti otti kisamaisesti ja napakasti.

Niskan osuus: Aamulla kävin fysioterapiassa. Sain akupunktiota ja uudet teippaukset. Viikon päästä jatkuu. Selkäkin väsyy nykyään, koska joudun töissä istumaan enemmän. Tuntuu jalkasärkynä.

2 kommenttia:

Sarianne kirjoitti...

Hienosti Lykky ilmaisee! Ihan tosi siivoa :)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Joo, se oikein harkitsee.