torstai 27. lokakuuta 2016

Omat treenit

Tänään olisi ollut ryhmätreenit ilman koutsia. Kävin hallilla aiemmin, jotta sain treenattua molemmat koirat kunnolla, koska minulla on vain yhden koiran ryhmätreenipaikka, jolla olen vuorotellut. Otin molemmat halliin. Lykky sai taas seurata irrallaan. Lystin kytkin.

Hallissa oli putki-hyppy-rallattelu ylipitkillä esteväleillä. En mennyt sitä, vaan treenasin molemmilla sujuvampia takaakiertoja ja "venäläisiä". Tsekkasin myös puomin ja kokeilin kepeille uppoamisen takaperoiseen sulkukulmaan. 

Ikävä havainto: Juoksu ei onnistu. Vasempaan takareiteen vihloo takapuolen läpi liian kovaa. Siellähän se itsensä aiemminkin huomatuksi tehnyt iskiashermo kulkee.

Lunta on satanut. Annan Lystille edelleen siklosporiinia kahdesti viikossa. Viime vuonna tassu aukeni vielä joulukuun puolivälissä, joten jos märät kelit jatkuvat, pitää lääkettä ainakin sinne saakka syöttää. Toivottavasti tulee kunnon pakkaset jossakin välissä. Lysti pitää rokottaa maaliskuuhun mennessä. Lääkkeen antamisessa pitää olla kahden viikon tauko ennen rokotusta ja rokotusten jälkeen.

Ei kommentteja: