lauantai 13. helmikuuta 2021

Jumppaa, agilitya ja jääulkoilua

Torstaina jumppasin taas koirulaiset. Giblille: punnerrukset sängyltä vadin päälle, vatiin siirtymiset matolta, kyykyt sängylle, ristikkäiset jalat ja asennon vaihdokset jumppapallon päällä. Lysti sai kevennetyn version.

Perjantaina Lysti sai jälleen laseria. Sen jälkeen se sai levätä. Giblin kanssa kävin jäällä. Siellä on kivaa, kun on paljon moottorikelkan jälkiä ym. tasattuja epävirallisia reittejä eikä niiden ulkopuolellakaan upota, koska kevyttä pakkaslunta on vain 15 cm.

Tänään aamulla kävin Giblin kanssa hallilla. Tein sellaisen ratakuvion, missä irrotin Giblin lähdöstä viistolle hypylle, miltä putkeen, sieltä kepeille avokulmaan, olin keppien toisella puolen vetämässä oikeaan väliin, sieltä pituudelle, miltä 90 asteen käännöksellä puomille. Ensin treenasin sivuirrotusta, minkä Gibli osasi heti oikein. Kepeille sain kahteen kertaan väärin, sitten sain ohjattua oikein. Pituus ja puomi sujui eka yrittämällä hyvin. Myöhemmin teetin pituuden tiukemmin, ekalla pallopalkalla "kalahti" yhteen pehmopalikkaan, uusinnalla ei enää. Lopuksi teetin vippaukset molemmin puolin ja sitten oltiin tyytyväisiä.

Sen jälkeen mentiin jäälle, missä vierähti tunti. Lysti oli mukana. Minnekään hankeen en vie sitä loikkimaan enkä vaellukselle, mutta tuollainen valokuvaus-jääreissu, missä saa liikkua omaan tahtiin, ei ainakaan saisi olla liian raskasta. Pitää seurata jäykistyykö/oireeleeko se tuommoisista.Ei kommentteja: