lauantai 6. marraskuuta 2021

3 x hyl

Oli liian vaikeat radat meille, mutta niin oli onneksi monille muillekin. Olimme agi-hyppy-agi-radoilla. Kahdella ekalla oli tuomarina latvialainen Kreslina Svetlana ja kolmannella italialainen Francesco Bircoletti.  Ekalla radalla oli 35 koirakkoa, voittajakolmikolla oli tulokset 12,08, 15 ja 20 ja muita tuloksia ei tullutkaan. Onnea heille!

Eka radalla Gibli sai A:n alastulolta virheen, sen jälkeen ohjasin takaakierron ulkopuolelta, onnistui. Puomi ja keinu olivat hyvät, ja taas takaakierto ulkopuolelta. Hetken herpaantuminen ja Gibli irtosi maalihypylle. Sitten olikin hankala putki-hyppy-erottelu ennen keppejä. Gibli valitsi putken. 2 rimaa tippui, olivat 60 cm:ssä. (Video.)

Hyppäri vaikutti mentävältä. Gibli varasti lähdöstä, kun olin menossa pakkovalssiin. Keskeytin radan siihen. Otti päähän, mutta vielä enemmän olisi harmittanut jälkeenpäin, jos olisinkin startannut. 

Kolmas, agilityrata, oli ehkä kaoottinen. Pitkiä välejä, viistoja hyppyjä. Gibli pysyi hyvin lähdössä. Ehkä noin 6. hypyn jälkeen lähetin huonosti putkeen ja Gibli otti ekstrahypyn. Yhdellä hypyllä tiputin itse riman, koska osuin siivekkeeseen. Gibli ei rimoja tiputtanut, vaikka jäin takaakierroissa eteen. A ja puomi oli ok. Keinua ei menty, kun sitä edellinen hyppy hypättiin väärin päin ja kulma olisi ollut hirveä. (Video.)

Olisi ollut neljä rataa, mutta olin ilmoittautunut vain kolmelle - onneksi. Sen pituinen se kisapäivä.

Ei kommentteja: