lauantai 18. toukokuuta 2024

2 gamblers-voittoa

Kisasimme 2. luokan gamblereissa 2 starttia. Tuomarina oli Palsola. Saimme molemmilta radoilta luokanvaihtoon riittävän tuloksen ja voitimme molemmat radat. Ei ole tuomarin osa helppo. Videolta näkyy, miten hänen on vaikea tietää, minne kisaaja menee. Huutelin hänelle välillä, että otetaan okseri jne., jotta hän pääsi väistämään. Näkyy myös hienosti, kuinka Gibli ei välitä "ylimääräisestä" häiriöstä.

Tässä on ensimmäinen (stream katkeaa kesken) ja tässä toinen rata. Itselleni muistiin, että 30 sekunnin alkuosalla eka radalla ehdittiin 14-15 ja toka radalla 16 estettä, joista molemmissa oli 2 x 6 kepin pujottelut, 

Oli lämmin. Virallisesti max 22,9, mutta auton mittarissa auringossa 26. Minulla oli autossa alumiinipeite aurinkoon päin, ikkunat ja takakontti auki. Giblille laitoin startin jälkeen märän froteeloimen ja koiruus sai piehtaroida viileämmällä ruohikolla. Juoma maistui hyvin eikä mielestäni Gibli näyttänyt liian läähättäväiseltä. Tarkoituksella olin etukäteen ilmoittautunut vain 2 startille, jottei kisapäivä veny liikaa.

Ei kommentteja: